Werken bij Andermatt in Nederland en België

Werken bij Andermatt Nederland betekent werken voor een jong en dynamisch bedrijf in een klein en supergemotiveerd team dat samen veel gedaan krijgt in een informele sfeer met korte lijntjes. 

Samen bouwen we aan gezonde voeding in een gezonde leefomgeving, voor iedereen. Wij doen ons werk met integriteit, passie en innovatie en we streven Excellence na. We staan achter wat we doen met overtuiging. 

Bij Andermatt Nederland treffen we elkaar vaak online voor meetings.

Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig dingen te doen, uit te proberen en om het bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen. Bij Andermatt werken we vanuit huis en ontmoeten we elkaar vooral digitaal.

We zijn dol op post-its bij Andermatt Nederland !

Daarnaast treffen we elkaar regelmatig 'live' voor teamdagen, waarop we ons samen vastbijten in een specifiek thema. We hanteren een Lean werkwijze en we zijn dol op bruin papier met post-it briefjes om onze gedachten en ideeën te ordenen.

Voor deze manier van werken verwachten wij van onze medewerkers een flinke portie verantwoordelijkheid, reflectie, planningsvaardigheden en eigen initiatief.

Wij zijn regelmatig op zoek naar integere, betrokken, proactieve en gedreven collega's met een gedegen technische landbouwkennis en een passie voor duurzame oplossingen.

Openstaande vacatures bij Andermatt Nederland 

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures bij Andermatt Nederland.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heb je interesse om bij Andermatt Nederland te komen werken, maar zie je geen openstaande vacature die bij je past? We ontvangen graag jouw open sollicitatie op het e-mailadres marieke.zantkuijl[at]andermattnederland.nl.

Denk jij dat jij bij ons bedrijf past en wil je in de toekomst geïnformeerd worden over nieuwe vacatures bij ons bedrijf? Stuur ons dan een e-mail met je CV en een korte motivatie via contact [at] andermattnederland.nl.