Even voorstellen: Onze nieuwe collega Davy Furniere

Davy Furniere - Andermatt Nederland

ANDERMATT NEDERLAND GROEIT! Sinds 1 januari 2021 leveren we onze producten en technisch advies ook in België. Hoog tijd dus voor versterking van ons team, voor België én Nederland, en dat is nu een feit. Op 1 april hebben wij DAVY FURNIERE bij Andermatt Nederland als nieuwe collega mogen verwelkomen in de functie van Productadviseur en Accountmanager. Bij deze stellen wij hem met veel plezier aan u voor.

Davy is geboren en getogen in België en heeft een open-minded, gedreven en geïnteresseerde persoonlijkheid. Hij is breed onderbouwd met een opleiding als bio-ingenieur en heeft 10 jaar ervaring in het adviseren van fruittelers, boomkwekers en hoveniers. Zijn streven is meebouwen aan een duurzame toekomst voor producent én consument, op basis van een eerlijke, transparante en wetenschappelijk onderbouwde advisering en communicatie. In zijn vrije tijd sport hij graag (hardlopen, fietsen, basketbal, minivoetbal), en brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

Bij Andermatt Nederland gaat Davy zijn kennis en kunde inzetten voor technische ondersteuning in biologische gewasbescherming, het opbouwen van kennis en kennisoverdracht richting de praktijk, en het bieden van ondersteuning bij product- en portfolio-ontwikkeling. Na een periode van inwerken en introductie wordt hij het eerste aanspreekpunt voor alle technische vragen met betrekking tot fruitteelt en boomkwekerij.

Contactgegevens Davy Furniere:

Contactgegevens Davy Furniere