Werken bij Andermatt in Nederland en België

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de landbouw? Houd jij in je werk van van afwisseling, verantwoordelijkheid en vrijheid? Ben jij enthousiast over duurzame oplossingen? Kom je dan inzetten bij Andermatt Nederland! 

deze vacature is vervuld.
Word jij onze nieuwe Productadviseur en Accountmanager (Glas)groenten?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen en praktijkgeoriënteerde professional die een schat aan kennis meebrengt over tuinbouw en (glas)groenten.

Heb jij zin om je passie en kunde in te zetten om de tuinbouw te verduurzamen? In een nieuwe, uitdagende functie waarin jij zelf flexibel een interessante werkplanning maakt? Bij een jong, dynamisch bedrijf waar je mag leren en kunt meegroeien?

Healthy Food and Healthy Environment, for all.

Dit is de visie van de Andermatt Group sinds meer dan 35 jaar. Opgericht door het echtpaar Isabel en Martin Andermatt, uitgebouwd tot Zwitserse pionier in biologische gewasbescherming en nu uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk van meer dan 25 zusterbedrijven. Andermatt Nederland, deel van de Andermatt Group, is sinds mei 2019 actief in Nederland en sinds 2021 ook op de Belgische markt.

Afwisseling
Elk seizoen is anders

Als adviseur bij Andermatt bestaat er geen
typische werkdag. Je hebt een superafwisselende functie:

  • Adviseren van adviseurs en telers
  • Uitbouwen van klantcontacten
  • Informeren op beurzen
  • Begeleiden en evalueren van proeven
  • Proefresultaten omzetten naar
    teeltstrategieën en informatiemateriaal
  • Resultaten presenteren aan klanten
Bij Andermatt Nederland kun je flexibel je uren inplannen en werk je vanuit het comfort van je eigen huis
Speelruimte en balans
Flexibiliteit vanuit huis

Jij werk standaard vanuit huis en bent vanuit daar onderweg in je werkgebied Nederland en België.

Je kunt je werkplanning grotendeels zelf opstellen. Werk jij graag redelijk vaste dagen? Of wil je liever een afspraak 's avonds inplannen? Of deze week een werkdag wisselen? Of even een uurtje hardlopen tussendoor? Die vrijheid is er.

Uiteraard wordt er flexibiliteit gevraagd i.v.m. beurzen, (winter)vergaderingen en seizoensdrukte, maar we vinden het erg belangrijk dat je een goede werk-privé-balans hebt. Je wordt dan ook actief aangemoedigd om overwerk regelmatig te compenseren. Work hard, play hard.

ja, doe het maar!
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij Andermatt krijg je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid om zelfstandig actie te ondernemen, dingen uit te proberen en om het bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen.

Voor deze manier van werken verwachten wij van onze medewerkers een flinke portie eigen initiatief, intrinsieke motivatie, planningsvaardigheden, digitale skills en zelfreflectie.

geïnspireerd werken
Werken vanuit passie voor verduurzaming

Werken bij Andermatt Nederland biedt jou de kans om te werken aan verduurzaming van de land- en tuinbouwsector, voor de lange termijn. Dit is wat ons drijft en waarom wij bij Andermatt werken. Wat drijft jou?

Waarom werken wij graag bij Andermatt Nederland?

"Motivatie en goede sfeer"

Het is een afwisselende baan in een gemotiveerde, informele sfeer. Collega's zijn gemakkelijk benaderbaar, er zijn korte lijntjes en je krijgt
snel feedback. Alles is bespreekbaar, je krijgt veel verantwoordelijkheid, mogelijkheden en ontvangt positieve feedback.

Dit is Simon

"Lerend topteam"

Je kunt hier veel eigen ideeën omzetten en je eigen initiatief ontplooien. Op je eigen manier, want je mag je eigen weg ontdekken. Er is ruimte om te leren, je mag tegen de muur botsen, dat
wordt gezien als een leermoment. We blijven continu verbeteren, door fouten en successen.

Lees meer over Davy

"Samen aan een goed bedrijf met impact bouwen"

We make the road by walking: We zijn een jong bedrijf, volop in ontwikkeling. Dus we staan samen aan de basis, we ontdekken en ontwerpen, zonder veel dwingende structuren, met veel mogelijkheden. Het is echt samen iets moois opbouwen.

Leer Marieke kennen

Praktische voordelen van werken bij Andermatt Nederland

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Je salaris als adviseur ligt tussen 3500 - 5000 euro p/m. Je hebt een vast salaris en werkt niet op commissie; lekker duidelijk en zeker. Verder kun jij op 25 vakantiedagen per jaar rekenen en staat er een aantrekkelijke pensioensregeling voor je klaar.

Goed uitgerust aan de slag

Met een elektrische auto van de zaak, een laptop en een telefoonabonnement kun jij van start. We zorgen daarnaast dat je een functioneel thuiskantoor hebt.

Opleidingsbudget om je te ontwikkelen

Wij zijn een lerend bedrijf. Uitproberen, fouten maken én ervan leren wordt niet gedoogd, maar verwacht! Jezelf blijven ontwikkelen qua kennis en skills hoort daarbij. Er is daarom volop ruimte om een relevante opleiding of cursus te volgen.

Aandeelhouder worden

De Andermatt Group is geheel in handen van de familie Andermatt en de medewerkers. Na twee jaar in vaste dienst kun jij aandelen kopen, om zo mee te investeren en te delen in de resultaten van de groep.

positieve werksfeer
Open voor uitwisseling, ruimte voor plezier

Bij Andermatt heerst een open, eerlijke, relaxte, ongedwongen sfeer. We houden van informeel contact, humor en korte lijntjes: iedereen is benaderbaar, contact is laagdrempelig en er is veel uitwisseling. We werken vanuit vertrouwen in ieders kunnen en inzet, hebben een hoge motivatie en betrokkenheid. Als open-minded team met verschillende nationaliteiten zetten we samen de schouders eronder om dingen gedaan te krijgen.

nieuwe vacatures
Op de hoogte blijven?

Wij zijn regelmatig op zoek naar integere, betrokken, proactieve en gedreven collega's met een gedegen technische landbouwkennis en een passie voor duurzame oplossingen.

Wil je op de hoogte worden gebracht bij nieuwe vacatures? Laat het ons weten.

Jullie hebben mijn interesse gewekt in werken bij Andermatt!

Wil je meer weten? Of denk je dat er een goede match is tussen jou, als persoon en je ervaring, en Andermatt Nederland? Laat je gegevens achter en we nemen graag contact met je op!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.